Novosti

Blog

Poziv na završni događaj i konferenciju SPIKEY projekta ERASMUS+

Pozivamo vas na završnu konferenciju projekta “Spikey’s Clinic for Professional Dreamers“, koja će se održati u četvrtak, 9. svibnja 2024. godine, s početkom u 11:00 sati u RiHub-u u Rijeci.

S velikim zadovoljstvom pozivamo sve zainteresirane na konferenciju povodom završetka projekta “Spikey’s Clinic for Professional Dreamers“, koja će se održati u četvrtak, 9. svibnja 2024. godine, s početkom u 11:00 sati. Mjesto događanja je RiHub, smješten na adresi Ul. Ivana Grohovca 1/a.

Erasmus+ projekt “Spikey’s Clinic for Professional Dreamers” u području mladih započeo je svoj put u proljeće 2021. godine, usred globalne pandemije COVID-19. U tom ključnom trenutku, pet organizacija koje su aktivne na polju rada s mladima i razvoja zajednice – Subjekt d.o.o. (Hrvatska, vodeći partner), Cooperativa Sociale Immaginaria A R.L. Onlus (Italija), Fundacja Edukacyjna Nausika (Poljska), Larpifiers AMKE (Grčka) i Nansen Dijalog Centar (Hrvatska) – udružile su snage kako bi osmislile inovativne alate i metode za prevenciju burnouta među osobama koje rade s mladima.

Ovim putem vas pozivamo da nam se pridružite i upoznate projektni tim i zmaja Spikeya, koji je maskota projekta. Dolaskom na konferenciju sudjelujete u tomboli u kojoj možete osvojiti jedan od vrijednih rezultata projekta – Spikeyev komplet karata (Spikey´s Deck of Remedies). Ovaj set od 42 karte nudi praktičnu pomoć osobama i organizacijama koje rade s mladima u suočavanju s profesionalnim stresom.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite najkasnije do 7. svibnja 2024. godine putem e-maila: subjekt@subjekt.eu

To top