Yarn Bombing Rijeka – prva online radionica

Yarn Bombing Rijeka – prva online radionica

Napokon smo dočekale i taj dan da smo se susrele s polaznicama i imale prvu online radionicu u četvrtak, 29. travnja. Koliko god je korona pokušala, nije nas uspjela spriječiti. Pobijedile smo s velikom voljom i srećom i tog opakog zmaja.

Prvu radionicu smo provele tako da smo polaznice radionica korak po korak upoznavale s našim projektom, idejama i planovima. Atmosfera je bila i bolja od očekivane. Sreća i spremnost za rad je iskrila iz svih smjerova, kako od organizatorica, tako i od polaznica radionica. Nakon predstavljanja projekta, projektni tim je predstavio sebe i mentorice te upoznao polaznice, a najbolji dio je bio taj što smo si davale razne ideje i podršku te se dogovarale za novi susret u bliskoj budućnosti.  Ideja je da s radionicama uživo krenemo već od četvrtka, 6. svibnja, a spremne smo i na razne alternative i pripomaganja ako susreti ne budu bili mogući uživo.

Nadamo se da se uskoro vidimo u isto tako veselom izdanju. Pozdrav do sljedećeg susreta sa spremnim klupcima vune koji će jedva dočekati da ih se isplete.

Ivana Birkaš


Subjekt d.o.o.
Drage Šćitara 34 - 51000 Rijeka

© 2022. by znaor.com