Pripreme za online radionicu – Yarn Bombing Rijeka

Pripreme za online radionicu – Yarn Bombing Rijeka

            U periodu od zadnjeg javljanja, moramo reći da se puno toga dogodilo. Postepeno smo se vrijedno pripremale za prve radionice i radile na društvenim mrežama. Nažalost, situacija s koronom i zatvaranjima nam je postavila prepreke, no za borbu s tim opakim zmajem i mi imamo dobru opremu i mačeve.

            Sada mirno i spretno spremamo sadržaj za online upoznavanje s budućim polaznicama radionica. Imale smo jako puno sastanaka s mentoricama i nabavljale smo materijale za radionice. Podijelile smo letke i polijepile plakate po raznim javnim prostorima te smo otvorile online prijave za radionice. Zbog velikog interesa sudionica, podijelile smo ih u dvije grupe. Također, pripremamo i radimo na upitnicima za polaznice za naše mini istraživanje. Nažalost, zbog situacije sa zatvaranjima i raznim mjerama, bile smo primorane odgoditi susrete i radionice uživo te sada počinjemo s upoznavanjem u prilagođenim online uvjetima.

Sve u svemu, punom parom i spremne na nove pothvate, kročimo sigurno i polagano u iduću fazu projekta. Prva radionica s polaznicama bit će online već u četvrtak, 29.4.2021.

Ivana Birkaš


Subjekt d.o.o.
Drage Šćitara 34 - 51000 Rijeka

© 2022. by znaor.com